Praktische info

Support bij Dutch Health Week

Tijdens de Dutch Health Week vullen exposanten, sprekers en professionals, met de expertise passend bij Support, een gedeelte van het programma met workshops, sessies en rondetafelgesprekken.

Wat: Dutch Health Week
Wanneer: Dinsdag 18 t/m vrijdag 21 mei 2021
Waar: Via het online platform
Tijden: Iedere dag van 9.30 t/m 16.30 uur

Registreer je gratis

Veelgestelde vragen

Jaarbeurs heeft alles op alles gezet om, in tijden van corona, live bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen te kunnen laten plaatsvinden en heeft als eerste evenementenlocatie in Nederland daarvoor het speciale Kiwa-keurmerk ontvangen.

Uiteraard blijft ook Jaarbeurs gebonden aan de restricties van de Nederlandse overheid. Op dit moment zijn er nog veel onzekerheden rondom de lockdown en de versoepeling van maatregelen.

Daarom slaan grote beurzen als Zorgtotaal, Zorg & ICT en Support de handen ineen met onder meer de Vrije Universiteit, de Open Universiteit en de internationale geneeskundeprijzen Prix Galien en wordt van 18 t/m 21 mei 2021 de eerste editie van de Dutch Health Week georganiseerd.

Dutch Health Week is het grootste online evenement voor de zorgsector in 2021.

De Dutch Health Week is interessant voor de vakbezoekers van Support.

Op deze pagina vind je meer informatie over de doelgroepen en sectoren die aansluiten bij de Dutch Health Week.

Om het online event te bezoeken, registreer je je via deze website. Na je registratie ontvang je, zodra het online platform beschikbaar is, van ons een e-mail met een link om in te loggen op het online platform. Hier vindt het event plaats.

Op dit platform kun je voorafgaand aan het event connecties maken met exposanten, alvast afspraken maken voor tijdens het event én relevante sessies toevoegen aan jouw persoonlijke programma. Zo ben je dus optimaal voorbereid voor het event.

Tijdens de eventdagen, op 31 maart en 1 april 2021, kun je diverse livestreams of pre-recorded sessies volgen. Je kunt via een ‘Q&A chat’ vragen stellen aan de sprekers, er zijn ronde tafelsessies én je kunt online in contact komen met exposanten.

Ja, het online event is gratis. Je dient je alleen te registreren voorafgaand aan jouw online bezoek.

Wil je je registreren? Dat kan vanaf 30 maart 2021. Vanaf die datum is de button ‘Registreer je gratis’ in de menubalk beschikbaar.

Support vindt als hybride editie plaats in het voorjaar van 2022. Tijdens deze editie worden ontmoetingen en sessies zowel online als live aangeboden. Uiteraard zien we ernaar uit je dan weer met open armen te ontvangen. Voor die tijd is Support dus gedeeltelijk vertegenwoordigd in het programma van de Dutch Health Week in mei 2021.

Wanneer Support 2022 precies plaatsvindt? Hier komen we later bij je op terug. Ook kun je de website in de gaten houden, hier plaatsen we de exacte data zodra die bekend zijn.

Advies, vragen of meer informatie?

Neem gerust contact met ons op! Wij zien ernaar uit om je verder te helpen en komen zo spoedig mogelijk op je verzoek terug.

Contact opnemen kan via info@jaarbeurs.nl of bel +31 (0)30 295 59 11.
Onze medewerkers helpen je graag op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur.