Praktische info

Kom ook naar Support

Support streeft naar een inclusieve samenleving, waarbij ‘Onbeperkte mogelijkheden’ centraal staan. Het is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals.

Support vindt plaats van 15 t/m 18 juni in Jaarbeurs, Utrecht. Op deze pagina vind je praktische informatie die je helpt bij je bezoek aan de beurs. Zien we jou ook? Vergeet je dan niet te registreren.

Meld je gratis aan

ADL-ruimte en ADL-assistentie op Support

Op de beursvloer van Support, in hal 7, is een ADL-ruimte aanwezig. Hier vind je aangepaste toiletten, verschoningsruimtes en rustruimtes.

Heb je assistentie nodig? Dan is dat mogelijk! Fokus verleent aan de bezoekers van Support kosteloos ADL-assistentie in de ADL-ruimte.

Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Huisdieren op Support

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in verband met de veiligheid van de (huis)dieren en onze bezoekers. Een uitzondering geldt uiteraard voor geleide- en hulphonden.

Rolstoel lenen

Op Support kun je gratis een handbewogen rolstoel lenen. De rolstoelen zijn op te halen bij de informatiebalies in hal 7 en 8. Deze zijn niet van te voren te reserveren.

Met NS naar Support

Reis je met NS naar Support en kan je extra hulp gebruiken op Utrecht Centraal? Medewerkers van NS staan voor je klaar op het station/perron om je te assisteren waar nodig. Daarnaast lopen er BuitenkaNSers rond die je de weg naar de Supportbeurs wijzen.

Jaarbeurs en coronamaatregelen

Jaarbeurs hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie. Wij hebben er heel veel zin in om je live te ontvangen!

Reizen met Valys

Valys is er voor reizigers met een mobiliteitsbeperking die sociaal-recreatieve uitstapjes buiten de eigen regio willen maken. Op familiebezoek of een dagje erop uit? Voor de korte afstanden is er in veel plaatsen een lokaal of regionaal vervoerssysteem, maar als je verder van huis wilt, dan is er Valys. Je kunt Valys gebruiken als je verder reist dan 5 OV-zones of 25 km vanaf jouw woonadres. Met Valys krijg je voor een aantrekkelijk tarief vervoer dat je veilig en comfortabel naar jouw bestemming brengt.

Naast Valys Basis, taxivervoer dat je van deur tot deur brengt, biedt Valys je ook verschillende mogelijkheden om de taxi te combineren met de trein. Met Valys kun je een treinreis onder begeleiding maken met Valys Begeleid of, als je zelfstandig wilt reizen, met Valys Vrij.

Parkeren

P3 wordt een invalidenparkeerterrein. Dit terrein bevindt zich het dichtst bij de hoofdingang en hier is een extra zij-entree aanwezig. Hier kan je parkeren als je een invalidenkaart hebt. Tevens is hier het Valys vervoer.

Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Milieuzone Utrecht

Let op: in het centrum van Utrecht is een milieuzone voor oudere personen- en bestelauto’s en vrachtwagens op diesel ingesteld. Het is niet toegestaan om op P1, P3 of P4 te parkeren als jouw voertuig niet voldoet aan de toelatingseisen voor rijden en parkeren in Utrecht. Parkeerterrein P2 valt buiten de milieuzone, daar mogen oudere (diesel) auto’s en vrachtwagens parkeren. Soms is een ontheffing mogelijk. Je kunt deze aanvragen bij Gemeente Utrecht.

Plattegrond Support 2022

Data & tijden Support 2022

15 t/m 18 juni 2022

Woensdag 15 juni: 9.30 uur – 16.30 uur

Donderdag 16 juni: 9.30 uur – 16.30 uur

Vrijdag 17 juni: 9.30 uur – 16.30 uur

Zaterdag 18 juni: 9.30 uur – 16.30 uur

Registreren Support 2022

Van 15 t/m 18 juni 2022 vindt Support plaats in Jaarbeurs, als onderdeel van Dutch Health Week. Mis niets en zorg dat je erbij bent, registreer je voor gratis toegang.

Als vakbezoeker kun je ook Zorgtotaal en Zorg & ICT bezoeken.

Meld je gratis aan

Bereikbaarheid en parkeren

Jaarbeurs vind je in Utrecht en is makkelijk bereikbaar per auto en/of openbaar vervoer.

Kijk op Jaarbeurs.nl

Online netwerkplatform

Lees alles over het online netwerkplatform van Support.

Lees verder

Privacy

Lees alles over privacy en het online platform dat gebruikt wordt voor het mogelijk maken van Support.

Lees verder

Contact

Heb je vragen, neem dan gerust contact op met onze Visitor Service.

Neem contact op

Veel­ge­stel­de vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze Visitor Service.

Op werkdagen is Visitor Service van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar op +31(0)30 295 59 11. Contact opnemen kan ook via info@jaarbeurs.nl of onderstaande button.

Neem contact op

De eerstvolgende editie van Support vindt plaats in Jaarbeurs van woensdag 15 t/m zaterdag 18 juni 2022, als onderdeel van de Dutch Health Week.

Wij kijken er naar uit je dan te ontmoeten!

Om online netwerken mogelijk te maken tijdens Support wordt gebruik gemaakt van het online platform GRIP. Lees hier alles over het gebruik van dit online platform en jouw privacy.

Jaarbeurs hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie. Wij hebben er heel veel zin in om je live te ontvangen!

Lees hier alles over de bereikbaarheid van Jaarbeurs en parkeren.

De Dutch Health Hub is het kennisplatform van Jaarbeurs waar professionals en organisaties uit zorg en life sciences elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen, inspiratie en kennis opdoen, leren, samenwerken en zaken doen.

De Dutch Health Hub zet zaken in beweging met als doel beter worden in je werk, of als mens, De Hub doet dat online én live als medeorganisator van het grootste, meest inspirerende en impactvolle zorgevenement in Nederland: de Dutch Health Week van 13 t/m 18 juni 2022. Tijdens deze week vallen de beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support samen.

Via de Hub houden we je het hele jaar op de hoogte met mooie berichten, events en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en life sciences. Meld je aan voor de nieuwsbrief voor jouw wekelijkse portie inspiratie en diepgang.

De Dutch Health Week is het grootste, meest inspirerende en impactvolle evenement voor gezondheid, zorg en life sciences van 13 t/m 18 juni 2022 in Jaarbeurs, Utrecht. De Jaarbeurs titels Zorg & ICTZorgtotaal en Support maken onderdeel uit van de Dutch Health Week.

Dutch Health Week is powered by de Dutch Health Hub.

Partners van Support 2022:

Dutch Health Week werd mogelijk gemaakt door:

Partnerevents Dutch Health Week