ADL-assistentie op Support

Heb je tijdens het bezoek aan Support assistentie nodig? Dan is dat mogelijk! In samenwerking met de beursorganisatie van Support verleent Fokus namelijk kosteloos ADL-assistentie aan de bezoekers van Support.

Iedere dag staan er ADL-assistenten van Fokus klaar om je te helpen bij toiletgang, persoonlijke verzorging, aan- en uitkleden, eten, drinken en verplaatsingen in- en uit de rolstoel. Er zijn tilliften beschikbaar en er is een rustruimte aanwezig. De ADL-ruimte bevindt zich in hal 7.

Let op:
Voor verpleegkundige handelingen als bijvoorbeeld katheterisatie dien je zelf iemand mee te nemen die daartoe bekwaam is. Deze handelingen mogen de ADL-assistenten tijdens de beurs niet verrichten.

Wat is Fokus?
Fokus biedt mensen met een zware fysieke beperking de mogelijkheid gewoon én in alle vrijheid te wonen en te leven. Dat doet Fokus door in een volledig aangepaste woning assistentie te verlenen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Het bijzondere is dat Fokus dat doet op afroep en aanwijzing van de cliënt, en dat 24 uur per dag en zeven dagen per week. Klik hier voor meer informatie over Fokus of kom langs bij de stand op de beurs (hal 7, schuin tegenover de ADL-ruimte).