Eelco Martens

Eelco Martens

Functie:
Blogger (sociale) media en het leven
Website:
eelcomartens.com

Over Eelco Martens

Het is 1987 als ik veel te vroeg ter wereld kom en als gevolg daarvan een hersenbloeding op loop. In eerste instantie denken de dokteren dat er niets aan de hand is, maar als ik maar niet wil lopen wordt er geconstateerd dat ik last heb van ‘spasme’. Vanaf dat moment draag ik ongewild het predicaat ‘gehandicapt’.

Na de basisschool kom ik op Werkenrode, een school voor speciaal voortgezet-onderwijs. Hier ontwikkel ik mijn interesse voor media, tijdens de bovenbouw focus ik mij op DTP en grafische-vormgeving.

Op het ROC volg ik de richting AV-Productie met als specialisatie ‘editor’. Deze opleiding stelt mij in staat om door middel van media – in dit geval tv/film – een verhaal te vertellen.

Ik heb stage gelopen bij de afdeling ‘interactieve media’ van de ‘Evangelische Omroep’. Mijn werk daar bestond voornamelijk uit het editten voor internet voor programma’s als; Hoedoejijdat.nu, Knevel & van den Brink, NederlandZingt en Catherine voor de verandering.

Inmiddels ben ik afgestudeerd als video-editor en derdejaars student business it & management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Je kunt mij dus echt een man van de media noemen.