Rozemarijn Hijnen

Rozemarijn Hijnen

Functie:
Columniste

Over Rozemarijn Hijnen

Hoi allemaal, ik zal me allereerst even voorstellen, mijn naam is Rozemarijn Hijnen. Ik ben 31 jaar, verloofd met de liefde van mijn leven, al hebben we nog even een LAT relatie. Ik zelf woon in een aangepaste woning  met een mooie grote tuin. Helaas was toen ik verhuisde het wel over met het mooie weer, dus van de zomer wil ik wel meer genieten in de zon in mijn enorme tuin.
Ik heb 2 katten: Joep van 8 jaar en Janouk van 11 jaar. Mijn verloofde heeft ook 2 katten: Hummer van 11 jaar en Miffy van 8 jaar.

Ik mag zeggen dat ik gelukkig ben ondanks mijn beperkingen. Ik heb namelijk EDS hypermobiele type, secundaire Fibromyalgie, ME/CVS en PTSS. Een prachtig rijtje he? Maar ik ben wel meer dan dat. Ik kleur, teken, haak en zing graag en ik werk aan een smashbook. Ook erop uit trekken met mijn spiegelreflexcamera vind ik leuk. Lekker de natuur in.

En ik schrijf graag. Dat moge duidelijk zijn.
Ik heb zelf drie blogs... www.littlemisspj.com, http://www.rosysrebellife.blogspot.nl en www.littlemisspj.com .  Ik heb deze blogs om mij uit te kunnen spreken over veel dingen. En een ervan is een handbike. Ik heb me nooit vrijer gevoeld dan toen ik mijn handbike kreeg. Blij als een je een levend wezen kon maken. Een Speedy Duo 2 met trapondersteuning EN volledige elektrische ondersteuning.