Dutch Health Week 2022

Dutch Health Week 2022

Maak het verschil!

Samen werken aan zorg en gezondheid

Dutch Health Week is het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg. Georganiseerd door Jaarbeurs, van 13 t/m 18 juni 2022.

Dutch Health Hub is een initiatief van Jaarbeurs en brengt professionals en organisaties uit health en life sciences samen. Tijdens de Dutch Health Week presenteert de Dutch Health Hub een onafhankelijk, inhoudelijk programma over actuele thema’s.

Naast de Jaarbeurs titels Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support maakt een aantal partnerevents onderdeel uit van Dutch Health Week.

Welke zorgevents van Jaarbeurs zijn onderdeel van Dutch Health Week?

Zorg & ICT

Hét startpunt voor digitale zorg. Bezoekers, exposanten en experts uit de zorgsector en life sciences komen bijeen om kennis en informatie over de laatste ICT-ontwikkelingen en innovaties in de zorg op te doen en te delen.

Hoe kunnen we met elkaar de digitale transformatie in de zorg borgen en versnellen? Laat je inspireren tijdens Zorg &ICT van 14 t/m 16 juni 2022.

Website Zorg & ICT

Zorgtotaal

Als we de forse uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd willen bieden, moeten we samen over de muren van de eigen organisatie heen kijken en de handen ineen slaan. Op Zorgtotaal zie je de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame, betaalbare en toekomstbestendige zorg.

Zorgtotaal vindt op 14, 15 en 16 juni 2022 plaats in Jaarbeurs.

Website Zorgtotaal

Support

Support is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals. Samen streven we naar een inclusieve samenleving, waarbij ‘Onbeperkte mogelijkheden’ centraal staan.

Support wordt gehouden van 15 t/m 18 juni 2022. We kijken uit naar je komst!

Homepage Support

Part­ne­re­vents Dutch Health Week

Dutch Health Week wordt groot, groter… Tijdens de eerste live editie van Dutch Health Week vinden er meer dan 15 partnerevents plaats. Van 13 t/m 18 juni kun je tijdens Dutch Health Week in Jaarbeurs, Utrecht niet alleen de beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support Beurs bezoeken, maar ook partnerevents die aansluiten op jouw interesse. Leer over jouw vakgebied, netwerk met collega’s uit de branche en verkrijg bij sommige events accreditatiepunten.

Een groot aantal partnerevents is gratis te bezoeken. Sommige events zijn op uitnodiging of wordt een toegangsprijs gevraagd.

Bekijk het overzicht en meld je aan

Dutch Health Hub

Het kennisplatform van Jaarbeurs dat professionals en organisaties uit health en life sciences samenbrengt. Kennisdeling en samenwerking worden gestimuleerd. Het ultieme doel? Betere, toegankelijke, betaalbare en duurzame zorg.

Dutch Health Hub biedt relevante content op het online platform en organiseert congressen, webinars, masterclasses, beurzen en andere evenementen.
Zo werken we samen aan betere gezondheid en zorg.

Tijdens Dutch Health Week 2022 presenteert Dutch Health Hub een onafhankelijk inhoudelijk programma met toonaangevende sprekers. Over thema’s die urgent en actueel zijn. Die tongen in beweging zetten en inspireren.

Meer informatie