Exposant

AutoAanpassers Nederland (AAN) al 20 edities op de Support beurs

10 mei 2022, Supportbeurs
AAN_2004_Supportbeurs

De leden van AAN zijn specialisten in het aanpassen van auto’s voor mensen met een lichamelijke beperking. AAN bestaat uit een betrouwbare groep bedrijven die gaat voor de beste kwaliteit en service. Kwaliteit die wordt gewaarborgd door het ISO-kwaliteitssysteem. De aangesloten bedrijven hebben wereldwijd contacten, waardoor u kunt profiteren van de beste producten en toepassingen voor het oplossen van uw probleem.

Inmiddels heeft AAN al 20 edities van de Support beurs deelgenomen. Je kunt AAN inmiddels herkennen aan het exclusieve buitenterrein waar proefritten gereden kunnen worden. Als deelnemer van het eerste uur hebben wij Support veranderingen zien doormaken! In de begin jaren van de beurs draaide het veelal om het exposeren van de producten. Tegenwoordig staat Support veel meer voor ‘het beleven van…’. En dat is een prachtige ontwikkeling vinden wij. Vanaf 2010 heeft AAN het buitenterrein bij Support gekregen zodat bezoekers ervaring konden opdoen in aangepaste lesauto’s. Dit was en is nog steeds een belevenisplein wat veel bezoekers trekt. In 2012 heeft zelfs een blinde man een rondje met onze rijinstructeur gereden op het buitenterrein. AAN is zeer trots om hier aan bij te dragen.

Proefrijden_buitenterrein_Support_beurs_Jaarbeurs
Het buitenterrein op Support

De aangesloten bedrijven bij AAN werken intensief samen op het gebied van ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, nieuwe producten en diensten. Op basis van deze kennis schuift de AAN regelmatig aan bij de RDW en het CBR om technische oplossingen te vinden waarmee mensen met een lichamelijke beperking voor het eerst of opnieuw deel kunnen nemen aan het verkeer. Via de Support beurs delen we graag onze kennis en ervaringen met mensen die behoefte hebben aan aangepaste voertuigen. Zo leren ook wij weer uit de praktijk over de gewenste aanpassingen.

AAN kan u namelijk helpen met veel verschillende aanpassingen. Van het aanpassen van remmen, spiegels of schakelaars tot aanpassingen aan gas-remcombinaties of stuurinrichtingen. Tevens kunnen we verschillende manieren aanbieden om (mee) te rijden in een rolstoel.

De leden van AAN zijn gevestigd door het heel land en daarom is er altijd een aanpassingsbedrijf bij u in de buurt. We zijn trots op de bedrijven die bij ons zijn aangesloten: Aanpassingsbedrijf Bierman, Bever Autoaanpassingen, Ellermeyer, Tripod Mobility, B&S en Welzorg. Kijk voor meer informatie over al onze aanpassingen of voor een bedrijf bij jou in de buurt op Auto Aanpassers Nederland.

Ook interessant