Exposant

Plezier en Fun met FunCare4Kids

23 mei 2022, Supportbeurs
fun_care_4_kids_groep_kinderen

FunCare4Kids zet zich sinds 2000 in voor kinderen die opgroeien in een moeilijke thuissituatie omdat een of meerdere van de gezinsleden intensieve zorg nodig heeft. Speciaal voor deze kinderen, vaak jonge mantelzorgers, organiseert FunCare4Kids jaarlijks meerdere Fundagen. Een Fundag is een dag plezier, aandacht, actief samen met lotgenootjes iets ondernemen en gewoon genieten. Ouders zijn er op deze dagen niet bij! Ook komen deze kinderen in contact met lotgenootjes.

FunCare4Kids is een vrijwilligersorganisatie die zich met hart en ziel en veel plezier inzet om de Fundagen voor groot en klein tot een succes te maken. En dat lukt ons goed, want veel van onze deelnemende kinderen blijven vaak tot hun zestiende actief onze Fundagen bezoeken en worden daarna jong vrijwilliger bij onze stichting.

Door het werven van sponsors en funding, zijn de dagen voor de kinderen zonder kosten. Plezier en ontspanning, daar gaat het om. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de aanwezige vrijwilligers. Wij hebben ervaren dat er tijdens de Fundagen vriendschappen ontstaan voor het leven. Kinderen houden contact buiten de Fundagen, maar vinden het ook leuk om bij de Stichting betrokken te blijven als (jong)vrijwilliger.

We hebben al heel wat leuke Fundagen achter de rug: we gaan de natuur in, laten onze haren doen op een Metamorfose dag, begeven ons op glad ijs in de winter, rollen door de modder, hijsen de zeilen, koken de sterren van de hemel, zijn acrobaten in ons eigen circus, slapen bij de kamelen, bakken de lekkerste taarten… en boven alles hebben we FUN!

Meer informatie – www.funcare4kids.nl

Sharon Löwensteyn | voorzitter@funcare4kids.nl | +31 6 46 809 631

Van harte welkom op onze stand 07.E040 in hal 7!
Team FunCare4Kids

Ook interessant