Exposant

Scouters scout, test en filmt nieuwe hulpmiddelen op Support, doe je mee?

27 mei 2022, Supportbeurs
scouters-test-hulpmiddelen

(advertorial)

Het vrijwilligersteam van Scouters is dit jaar actief op Support. Eindelijk kunnen zij weer live hulpmiddelen scouten op de beurs! Vind jij het leuk om mee te doen aan het Support Testival? Hieronder lees je hoe het werkt.

Zie jij tijdens jouw bezoek op Support een nieuw en uniek hulpmiddel? Stuur een mail naar redactie@scouters.nl en laat weten welk hulpmiddel jij scoutte, bij welk bedrijf je dat zag en welk stand-nummer. Vermeld hierbij waarom jij dat een goed hulpmiddel vindt. Uiteraard is het team van Scouters er die dagen ook en speuren zij samen met jou de beurs af.

Op 17 en 18 juni is Scouters op de beurs aanwezig met hun test- en filmteam. Zij gaan een selectie van de gescoute hulpmiddelen ter plekke testen en filmen. Mocht jij er ook op de vrijdag of zaterdag zijn, dan kun je ook zelf mee testen. Zij filmen je tijdens de test en nemen als dat past een kort interview af. De testfilms zetten ze na Support op hun site met een beschrijving van het hulpmiddel, gewoon zoals jij dat gewend bent van Scouters. Natuurlijk mag je eerst kijken hoe het er op film uitziet. Ze zetten het pas op de Scouters website als ze jouw formele toestemming hebben.

Het Scouters vrijwilligersteam is duidelijk herkenbaar door een T-shirt met Scouters logo, dus spreek ze aan als je ze ziet lopen. Laten we er met zijn allen een feestje van maken, wij hebben er zin in! Heb je vooraf vragen, of ben je leverancier en wil je hen nu al laten weten welke innovatie zij op Support gaan zien? Laat het ze weten.

Direct inschrijven voor Support? Dat kan via deze link.

Scouters logo

Ook interessant